CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23. července 2011

On My Wishlist (1)

Týdenní meme On My Wishlist je hostováno Book Chick City a jde o to, že každou SOBOTU se zveřejní článek se seznamem knih (může být i jedna), které byste si chtěli koupit.

 Flawless - Lara Chapman
Anotace z Goodreads: Sarah Burke je téměř dokonalá. Má modré oči, pro které by člověk vraždil, nádherné blond vlasy a bezvadné známky. Je tu jen jeden malý – no dobře, velký - problém: její nos. Ale ani to není tak zlé. Sarah má opravdu tu nejlepší kamarádku jakou může mít a velké plány stát se slavnou novinářkou.
Jenomže první den posledního ročníku vejde do třídy žurnalistiky Rock Conway, který otřese jejím světem. Problém je, že její nejlepší kamarádka Kristen se do něj zamiluje taky. A když stojí Rock a Kristen vedle sebe, je to, jako by oživla Barbie s Kenem. Takže když Kristen poprosí Sarah, aby jí ho pomohla sbalit, Sarah udělá jedinou věc, jakou nejlepší kámoška udělat může - souhlasí. Na někoho tak chytrého, co si vlastně myslela?

Tato kniha by v češtině měla vyjít 8.8.2011 pod názvem Bezchybná v CooBoo. Moc se na tuto knihu těším, už podle anotace je zřejmé, že se nejedná o žádnou fantasy či scifi, ale o dívčí román. Doma moc dívčích románů nemám, ale tahle kniha mě prostě zaujala. Je to novodobá verze Cyrana z Bergeracu od Edmonda Rostanda a myslím, že touto knihou nepohrdnou dokonce ani ti, kteří nemají klasiku moc v oblibě :)

0 komentářů:

Okomentovat

Budu ráda, pokud zde zanecháš komentář (: