CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20. července 2011

Waiting on Wednesday (1)

Týdenní meme Waiting on Wednesday je hostováno stránkou Breaking the Spine a koná se každou STŘEDU. Jde o to, že se uveřejní kniha, kterou jste ještě nečetli a s velkým nadšením ji očekáváte.


Inkarceron
Catherine Fisher
Anotace: Oceněná kniha pro mládež na pomezí fantasy a thrilleru. Sedmnáctiletý Finn denně bojuje o život v Inkarceronu, obrovském vězení, které má vlastní inteligenci a krutě s ní střeží tisíce vězňů. Finn si je díky znamení na ruce jist, že se zde nenarodil jako ostatní, ale přišel Zvenčí. Claudia je dcerou Správce Inkarceronu a má se vdávat; nenáviděný princ jí byl nastrčen mocichtivou královnou. Panuje totiž navenek středověká Doba – supermoderní svět se zastavil a dobrovolně se zbavil vší techniky v zájmu míru. Claudia i Finn jsou vězni svých světů – jenže vše se změní, když naleznou křišťálový klíč, který jim umožní spolu komunikovat.


 Tuto knihu si chci už hodně dlouho přečíst, četla jsem i několik recenzí a podle všeho to vypadá na hodně dobrou knihu. I ta obálka je nádherná, takže se těším, až si ji koupím a přečtu. Možná do knihkupectví zajdu už zítra, peníze mám našetřené, takže...

1 komentářů:

Frances

Hi from Alaska, USA.
I liked the book you chose. It looks very interesting. I am going to look it up.
My WoW: http://alaskanbookcafe.blogspot.com/

Okomentovat

Budu ráda, pokud zde zanecháš komentář (: