CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20. července 2011

Pottermore



Možná jste už o tom slyšeli, možná ne. Každopádně se s váma chci podělit o informace, které mám. Pottermore je webová stránka pro všechny fanoušky Harryho Pottera a údajně tento projekt dokonce vede sama autorka Joanne Rowlingová. Na této stránce si prozatím můžete zapsat email na který vám přijde zpráva, kdy se Pottermore oficiálně otevře - mělo by to být někdy v říjnu tohoto roku. Je zde dokonce i možnost, že budete vybráni a už na konci července si budete moct vyzkoušet jako jedni z prvních betaverzi!
A co všechno by se na stránce mělo objevit? Podle všeho tam budou postupně zveřejňovány všechny knihy s ilustracemi a animacemi a měly by také přibýt doplňující části. Například v prvním díle byste se měli dozvědět něco více o vztahu Vernona a Petunie a také o minulosti profesorky McGonagallové. Bohužel to vše bude jen v šesti jazycích a to v angličtině, francouzštině, němčině, italštině, španělštině a v japonštině. Na druhou stranu si můžete procvičit cizí jazyk a třeba pak budete ve škole (nebo v práci) perlit.
Při registraci budete muset zadat několik údajů o sobě a z těchto informací se vám vygeneruje pět jmen, ze kterých si jedno vyberete. Dále vyplníte kvíz, podle kterého vás pak Moudrý kloubouk zařadí do jedné ze čtyř kolejí. Ve společenské místnosti si pak budete moct chatovat s ostatními fanoušky z celého světa, ale jenom s těmi ze stejné koleje. S ostatními členy si budete moct pokecat ve Velké síni.
Na stránce budete moct sbírat i galeony, které budete mít uloženy v Gringottovic bance, za které pak budete moct nakupovat v Příčné ulici. Můžete si koupit své zvíře i hůlku, která si vás samozřejmě sama vybere.

Nevím jak vy, ale mě tyto informace hodně navnadily a už se nemůžu dočkat, až se Poterrmore rozjede.


0 komentářů:

Okomentovat

Budu ráda, pokud zde zanecháš komentář (: