CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13. srpna 2011

On My Wishlist (3)

Týdenní meme On My Wishlist je hostováno Book Chick City a jde o to, že každou SOBOTU se zveřejní článek se seznamem knih (může být i jedna), které byste si chtěli koupit.


Bloodlines - Richelle Mead
Anotace z Goodreads: První díl zbrusu nové teenagerovské série od Richelle Mead je umístěn do stejného světa jako Vampýrská akademie.
Když je alchymistce Sydney nařízeno skrývat se, aby ochránila život Moroi, princezny Jill Dragomir, je poslána na lidskou soukromou školu v Palm Springs v Californii - poslední místo, které by mohla čekat. Ale na její nové škole to vše teprve začíná.
Naplněna novými tvářemi stejně tak jako těmi dobře známými, Bloodlines se zabývá přátelstvím, romantikou, bitvami a zradami. Přesně díky tomu se série Vampýrská akademie, jednička bestsellerů žebříčku New York Times, stala tak návyková. Tentokrát je děj umístěn do napůl vampýrského, napůl lidského prostředí, kde jsou sázky dokonce i vyšší a každý zde prahne po krvi.
Omlouvám se za případné chyby v překladu, nejsem prostě expert. Pokud si chcete raději přečíst anotaci v originále, můžete ZDE. Jinak, Vampýrskou akademii jsem zatím ještě nečetla, ale slyšela jsem, že je hodně dobrá. Navíc jsem si přečetla první kapitolu této knihy a docela dost mě chytla. Takže, až vyjde tato kniha v češtině, určitě si ji chci koupit.

Dala bych tu i další knihy, které si chci koupit, ale už musím jít, nemám čas na překlad anotací, takže víc příští týden (:

0 komentářů:

Okomentovat

Budu ráda, pokud zde zanecháš komentář (: